Geef uw voorkeur door!

Geef uw voorkeur door!

Nieuwsbrief: start verkoop 13 appartementen ’t Balderijck fase 2

Wat leuk dat je je hebt aangemeld voor de nieuwsbrief van ’t Balderijck in Oldenzaal!

 

Bent u onze vroege vogel?

We zijn druk bezig met de afronding van de verkoopstukken van de 13 koopappartementen, fase 2 van ’t Balderijck in Oldenzaal. Veel belangstellenden willen graag meer informatie ontvangen. Speciaal voor al deze 'vroege vogels’ starten we daarom, in aanloop op de officiële verkoop, met een voorinschrijving.  

 

Voorinschrijving

Op de website www.tbalderijck.nl  kunt u vanaf vandaag digitaal uw voorkeur kenbaar maken via het voorkeursformulier. Wij zijn benieuwd wat uw favoriete appartement is, laat het ons weten!

 

Voordelen Vroege Vogels!

Door het invullen van een voorkeursformulier krijgt u  voorrang  bij de uiteindelijke toewijzing van een appartementen. Let op dit is nog geen officiele inschrijving! De officiële inschrijving gaat van start op donderdag  4 juli om 16.00uur.

* We verzoeken je per huishouden één voorkeurformulier in te vullen, meerdere inschrijvingen worden niet in behandeling genomen.

Vul het voorkeursformulier in en ontvang:

  • Voorrang bij toewijzing  appartement
  • Toegang tot het Start Verkoop-event 4 juli 16.00uur, locatie QuaKoken

 

Start Verkoop Event

Donderdag 4 juli 2019 gaat de verkoop van het project officieel van start. Hiervoor is een Start Verkoop-Event gepland tussen 16.00uur en 17.30uur bij QuaKoken aan de Enschedesestraat 2-J in Oldenzaal, waarvoor wij u van harte uitnodigen! Wees welkom en laat u uitgebreid informeren door ons verkoopteam.

 

13 duurzame  en gasloze koopappartementen

In fase 2 worden aan ‘de Wever’ in de wijk Stakenbeek 13 koopappartementen gerealiseerd. De appartementen variëren in gebruiksoppervlakte van ca. 80 m² tot ca. 115 m². Qua uiterlijk komt het gebouw overeen met het gebouw van de 12 appartementen aan de Bisschop Balderikstraat (fase 1), welke onlangs is opgeleverd. Een kleinschalig gebouw, luxe uitstraling en ruime balkons.

De appartementen op de begane grond beschikken over een eigen tuin Op de 1e en 2e verdieping zijn 4 appartementen van 80m² gesitueerd en op de bovenste verdieping komen 3 royale appartementen tussen de 95 en de 115m², waarvan 1 met 2 balkons. De appartementen worden gasloos en erg energiezuinig gebouwd. Elk appartement beschikt over 2 of 3 slaapkamers, complete badkamer, separaat toilet, berging, een eigen warmtepomp en 6 zonnepanelen op het dak om energie om te wekken.

Prijsindicatie

Met de start van de verkoop in het vooruitzicht kunnen we ons voorstellen dat je graag wilt weten wat de prijzen voor de appartementen zijn. Helaas kunnen wij nog geen  verkoopprijzen noemen, doordat de bouwprijzen van de appartementen op dit moment nog door onze aannemer worden gecalculeerd. Wel hebben we inmiddels een prijsrange vastgesteld met indicatie prijzen. Alle indicatieprijzen en de plattegronden van de appartementen zijn vanaf vandaag beschikbaar op de website: https://www.tbalderijck.nl/woningen